Pistol / Rifle

Skytelagene i BIL er i gang, og vi vil ha med deg! 

Skytelagene består av et riflelag (22 cal.) og pistollag (9mm), og er idretter som er mest rettet opp i mot Nasjonalt Kadettstevne, NAKA. Treningene vil derfor ha et hovedfokus på det som skal skytes på NAKA. Treninger vil finne sted torsdager 17:00-19:00 på skytebanen på idrettsbygget. Dersom du ble bare litt nysgjerrig på hva dette er, anbefaler vi at du møter opp på idrettsbygget.

Hvem kan bli med?

Vi søker DEG som liker høye (og lave) smell og kruttlukt. Er du avtrekksglad og trenger en unnskyldning for å svi av litt krutt, ja da er skytterlaget noe for deg!

Antrekk: M04
Ta med pistolhylster, magasiner, hørselvern, skytebriller og godt humør.

Treningstilbud:

Skytebanen er holdt av for skytterlaget i BIL onsdager 18:00-20:00, og vi vil tilstrebe å arrangere treninger hver uke. Dersom det ikke er oppsatt trening, vil det være muligheter for å låse ut våpen og drive egentrening i gitt tidsrom. Treningene vil være samla for pistol og rifle, delt ca. 50/50 i tid mellom hver. Trening vil bli styrt ut ifra tilgang til ammunisjon, og antall oppmøtte på trening.

Skytterlaget er i hovedsak rettet opp imot Nasjonalt Kadettstevne, NAKA. Til NAKA vil det tas ut et pistollag bestående av 6, og et riflelag bestående av 5. Det er mulig å være med på begge lagene. Lagene til NAKA vil bli tatt ut på grunnlag av prøveskyting av de respektive skytetabeller som skal skytes på NAKA.

Målsetning:

Målsetningen for treningene er å engasjere et pistollag og et riflelag til å vinne NAKA.

 

Kontakt:

Kenneth Ruud
Trener
kenneth.ruud@lksk.mil.no
Send Epost
Marius Talgø
Trener
marius.talgo@lksk.mil.no
Send Epost