Langrenn

Vi er et bedriftsidrettslag som tilbyr langrennstrening på barmark og på snø. Målet er å legge til rette for et lavterskeltilbud. Med dette menes at vi ønsker alle velkommen til å delta, enten du ønsker å lære deg god teknikk, eller å gå Birkebeineren på så god tid som mulig.

Treningene foregår nå på onsdager i tidsrommet 1730 til 2000. Oppmøte er som oftest i rundkjøringa mellom kasernene, og derfra kjører vi som regel ut til en bestemt destinasjon i terrenget. Informasjon om dagens økt legges på facebookgruppa LKSK langrenn 2017/2018.

Når snøen kommer blir det noen endringer i treningstidene. Da forsøker vi å ha to økter i uka. Dagene er enda ikke avklart, men informasjon kommer på facebook. Grunnen til dette er bedriftsidrettsrenn på onsdager.

Som nevnt innledningsvis er målet å skape en arena for god trening og utvikling i langrennssporet. Utover dette trenes det mot skolemesterskap i langrenn, Birkebeineren og Vasaloppet. Alle tre konkurransene har Luftkrigsskolen lange tradisjoner rundt, og blir således naturlige mål for treningen.

 

Erik Simonsen
Trener
erik.simonsen@lksk.mil.no
Send Epost