Hopp til innholdet

Kadettsamfunnet

Innsamlingsaksjonen 2020 er i gang!

Vil du bidra?

For å bidra til Barnekreftforeningen gjennom vår innsamlingsaksjon så kan du sende penger på VIPPS til 11222, og dele arrangementet på alle sosiale medier du ønsker. Del gjerne med venner, familie og bekjente – så håper vi at sammen skal vi klare å gjøre en forskjell for kreftsyke barn i dag, og i fremtiden.

Innsamlingen 2020
90.985,-

Bakgrunn for aksjonen

Nå er det vår og endelig er tiden kommet for Luftkrigsskolens Kreftaksjon sitt årlige arrangement, nemlig innsamlingsaksjonen!

Kreftaksjonen på Luftkrigsskolen har røtter tilbake til 1990. Vår hjertesak er Barnekreftforeningen, et forhold som har utviklet seg over flere år. Vi samler inn penger hvert år til Barnekreftforeningen gjennom diverse aksjoner som går gjennom hele året.

Årets aksjon

Barnekreftforeningens forskningsfond ble oppretter på grunnlaget av pengene som Luftkrigsskolen samler inn. Luftkrigsskolens årlige bidrag er også det største bidraget for å øke formålskapitalen. Pengene som samles inn blir overført sentralt og fordelingen er 80% til forskningsfondet og 20% til Barnekreftforeningen Trøndelag.

I år er situasjonen annerledes på grunn av den pågående pandemien COVID-19. Vi vil overholde de regler og pålegg som er gitt fra myndighetene, og det blir dermed ikke bøssebæring fra dør til dør i år. Innsamlingsaksjonen gjennomføres derfor i et nytt format i år. Det blir hovedsakelig digitalt, hvor vi legger ut innlegg på Facebook-siden vår Luftkrigsskolens Innsamlingsaksjon og fra vår Instagram bruker Kadettsamfunnet.

Banner - Kreftaksjonen

I fjor (2019) samlet Luftkrigsskolens Innsamlingsaksjon inn hele 145.000 kroner. Dette er en formidabel sum som går til å bedre forskningen for barn som får en tøff start på livet. Vi ønsker selvfølgelig å slå rekorden fra i fjor, men både store og små bidrag er det viktigste for formålet. 

Siste dato for innsamlingen er 15. mai 2020 (det kan forekomme endringer).

Spørsmål?

Ta kontakt med oss på Facebook