Hopp til innholdet

Kadettsamfunnet

Skvadronen

Om Skvadronen

Skvadronen er kjernen av Kuhaugen, og utgjør med det å være det strategiske tyngdepunktet ved luftkrigsskolen.

Det er i første linje en bar laget for kadetter, som driftes av kadetter. I tillegg fyller Skvadronen andre funksjoner og utgjør den største delen av den sosiale møteplassen for elever (kadetter, VBU og stabsskolen) og ansatte, både i og utenfor arbeidstid. 

Rasjonale for Skvadronen handler nettopp i stor grad om å skape en arena der alle og enhver kan knytte bånd på tvers av forsvarsgrener og bransjer, og inngå i faglige diskusjoner av uformell grad. 

Dette bidrar til å skape et arbeidsmiljø Luftforsvaret kan være stolte av, og et samhold ulikt noe annet.

Skvadronen er som enhver anerkjent bar underlagt skjenkebevilgning gjennom Helsedirektoratet, og overholder med det lovverk for skjenking og servering av alkohol gjennom forskrifter og retningslinjer gitt fra Helsedirektoratet. I tillegg er Skvadronen underlagt kontrollmyndighet av Trondheim kommune, som sammen med internkontroll gjort av barsyret og skoleledelsen medfører en forsvarlig og anstendig forvaltning av alkohol

Åpningstider

Onsdager

19:00 – 23:00
Onsdagslounge med quiz

Fredager

19:00 – 24:00
Normal baråpning

Lørdager

19:00 – 24:00
Normal baråpning

Utvalg og sortiment

Skvadronen har skjenkebevilgning opp til alkohol gruppe 3, som innebefatter salg av alkohol på opptil 60 %. Dette gjør at vi til enhver tid kan tilby et rikelig og variert utvalg av drikkevarer for å imøtekomme ulike brukere av baren, slik at alle har noe å drikke på. Det finnes derfor et utvalg av alkoholfrie drinker og andre alkoholfrie drikkevarer. 

Sjefsbartender som innehar rollen som driftsleder og holder barkartene oppdatert, og utarbeider menyer og lister over drinker, brennevin, vin, øl og cider. På denne måten er vi sikre på at vi til enhver tid kan tilby noe for enhver smak. Skvadronen ønsker å imøtekomme gjester på best mulig måte, og baserer derfor mye av sitt utvalg på hva det selges mye av, og hva elvene på skolen ønsker skal bli solgt. Vi er derfor svært åpne for innspill til hva du ønsker og tilstreber å imøtekomme ønsker på best mulig måte.

Skvadronen

Baren kan tilby tre ulike øl på trappetårn, henholdsvis Brooklyn EIPA, 1664 Blanc og Dahls Pilsner. I tillegg er det et utvalg av øl, ingefærøl, cider og brus på flaske. Vi kan også tilby rødvin, hvitvin, dessertvin og musserende vin. I hyllen bak bardisken vil du se et stort utvalg av brennevin. Der vil vi trekke frem en del av skapet som er forbehold ulike typer Whisky og en annen del som er forbeholdt Cognac.

Til arrangementer utarbeides det gjerne egne drikkekart

Messereglement

 

I Skvadronen forventes det at en oppfører seg som skikkede offiserer og spesialister, og følger visse retningslinjer og kutyme. Dette står beskrevet i Messereglementet.

Arrangementer

rptnb

Temafester

Skvadronen - illustrasjonbilde beercall

Beercall

Skvadronen - illustrasjonbilde messemiddag

Messemiddag

Skvadronen - illustrasjonbilde idrettslig arrangement

Turneringer

Andre tilbud

Skvadronssjef

Mikkel Moland

Kull Christie (72)

Spørsmål?

Skvadronssjefen svarer på dine spørsmål. 
Ta kontakt på mail.

Mail: baren@kadettsamfunnet.no