Hopp til innholdet

Kadettsamfunnet

Nå er kadettsamfunnet.no tilbake!

Nettsiden vår har vært deaktivert av de som eier web-hotellet vårt i snart 1 år. Grunnen til dette var at det var lagt inn malware i kodingen av vår tidligere nettside. På grunn av dette måtte vi lage en ny nettside, og det gamle innholdet er dessverre borte for godt.

Siden det ikke var mulig å få tilbake det gamle innholdet ser vi på dette som en mulighet å starte på nytt – med nytt innhold og stil på nettsiden. 

Vi skal kontinuerlig forsøke å forbedre nettsiden fremover. Hensikten er at den skal være relativt statisk – altså at innholdet er lett tilgjengelig og at endringer kommer med uker eller måneders mellomrom.

Hvis du har forslag eller ønsker til innhold eller utforming så kan du sende mail eller ta kontakt med utenriksministrene i LUMAK. Det er vi som har ansvaret for å holde nettsiden oppe, og at innholdet er tidsriktig.