Hopp til innholdet

Kadettsamfunnet

Innsamlingsaksjonen 2021 er i gang!

Vil du bidra?

For å bidra i vår innsamlingsaksjon til inntekt for Barnekreftforeningen kan du vippse til 11222. Du kan også delta i vår challenge som går ut på at man gjennomfører en aktivitet som tilbakelegger en distanse. Deretter vippser du 20kr per km (altså, 200kr for 10km). Videre kan du utfordre venner og familie til å gjøre det samme!

Innsamlingen 2021
122.753,-

(Tallet blir oppdatert hver mandag)

Bakgrunn for aksjonen

Nå er det vår og endelig er tiden kommet for Luftkrigsskolens Kreftaksjon sitt årlige arrangement, nemlig innsamlingsaksjonen!

Kreftaksjonen på Luftkrigsskolen har røtter tilbake til 1990. Vår hjertesak er Barnekreftforeningen, et forhold som har utviklet seg over flere år. Vi samler inn penger hvert år til Barnekreftforeningen gjennom diverse aksjoner og arrangementer hele året.

Årets aksjon

Barnekreftforeningens forskningsfond ble opprettet på grunnlaget av pengene som Luftkrigsskolen samler inn. Luftkrigsskolens årlige bidrag er også det største bidraget for å øke formålskapitalen. Pengene som samles inn blir overført sentralt og fordelingen er 80% til forskningsfondet og 20% til Barnekreftforeningen Trøndelag. Korona-situasjonen setter en stopper for vår tradisjonelle bøsseaksjon slik som i fjor. Derfor ble vi igjen nødt til å gå for en digital løsning. Dersom du har Instagram, gjerne følg @Kadettsamfunnet for å følge med på challengen. I fjor (2020) samlet Luftkrigsskolens Innsamlingsaksjon inn hele 136.000 kroner. Dette er en formidabel sum som går til å bedre forskningen for barn som får en tøff start på livet. Vi ønsker selvfølgelig å slå rekorden fra i fjor, men både store og små bidrag er det viktigste for formålet. Siste dato for innsamlingen er 17. mai 2021.
Banner - Kreftaksjonen

Spørsmål?

Ta kontakt med oss på Facebook