Hopp til innholdet

Kadettsamfunnet

Mini Max 2014: Ramon Janaki Karadash

Ramon Janaki Karadash var kadett ved Luftkrigsskolen fra 2011 til 2014 og en del av kull 62. Under hans tid som kadett var han et aktiv bidragsyter for utviklingen av Kadettsamfunnet, spesielt under hans verv som sjef LUMAK. Han bidro blant annet med dette:

  • Strukturerte og organiserte LUMAK til den fullstendig undergruppen vi kjenner i dag. Før var dette kun et styremedlem i Kadettsamfunnets styre.
  • Synliggjorde Kadettsamfunnet utad gjennom sitt hovedansvar for Luftkrigsskolens bidrag på Forsvarets dag, samt samarbeidet med sivile instanser (isfit-festival, student-tv, sivile linjeforeninger, Trondheims studentblad Under Dusken).
  • Startet opp supporterklubb under NAKA, som var fødselen på den sportsånden vi kjenner på NAKA i dag; sanger, Kadettsamfunnet-skjerfene og merch. Viste du at “Lyseblå og best på NAKA, heia heia Luftkrigsskolen!” egentlig er en Molde-supportersang?
  • Bidro til utviklingen av Kadettsamfunnets logo, samt sosiale profil gjennom nettside og Twitter.

 

På mange måter kan man si at Ramon sådde frø for videre arbeid i Kadettsamfunnet, særlig med tanke på markedsføring. Ramon bidro til å sette Luftkrigsskolen på kartet. Gjennom overnevnte punkter viste kadetten en opptreden som var medlemmer av messen verdig. På dette grunnlag ble han tildelt Minimax ved hans graduasjon i 2014.